Tuinonderhoud

Een bloeiende tuin door deskundig tuinonderhoud

Langer genieten van een mooie tuin. Dat doet u door regelmatig tuinonderhoud. Maar niet altijd heeft u zelf de tijd of mogelijkheid. Hoveniersbedrijf P. van Vuuren is gespecialiseerd in vakkundig tuinonderhoud. We pakken datgene op waarvoor u extra handen nodig heeft. Dat kan variƫren van spitten en snoeien tot gras maaien en onkruid bestrijding.
U kunt ons eenmalig een keer laten bijspringen of u kiest voor het gemak van een onderhoudsabonnement.

Hoveniersbedrijf P. van Vuuren biedt de volgende abonnementen op het gebied van tuinonderhoud:

Twee keer per jaar: in het voor- en najaar, verzorgen wij de benodigde werkzaamheden in uw tuin. We bemesten uw tuin, snoeien, snijden de graskanten en zo nodig ruimen we blad op of spitten we bepaalde delen van uw tuin.

Vier keer per jaar: elk kwartaal, in maart, juni, september en december verzorgen wij de werkzaamheden in uw tuin. We snoeien dan ook uw bloemen, zodat u het jaar erna weer veel bloemen krijgt. Rond juni en september knippen we de hagen, we wieden en bestrijden uw onkruid.

Elke maand, uitgezonderd januari en februari, verzorgen wij de werkzaamheden in uw tuin. We voeren dan alle werkzaamheden uit het Tuinonderhoud Standaard Pluspakket voor u uit. Het gras maaien doet u zelf.
Elke twee weken worden alle tuinwerkzaamheden verricht, inclusief het maaien van uw gras. Elke tuin is anders. Zo zal ook elk pakket anders zijn, aangepast aan uw specifieke wensen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het tuinonderhoud te combineren met het laten schoonmaken van uw dakgoten. Ook scheef liggende tegels in uw terras of oprit kunnen wij herstellen.

Bijzondere wensen op het gebied van tuinonderhoud? Belt u ons gerust voor een afspraak, we spreken graag de mogelijkheden met u door!